harde wind voorkomt verwijdering zendmast

De zendmast van T-Mobile aan de Raalterstraat in Heino staat er nog steeds. De gemeente Raalte had opdracht gegeven om de mast te verwijderen, aangezien deze er zonder vergunning was neergezet. Indien de eigenaar van de mast niet aan het verzoek van de gemeente kon voldoen, zou er een dwangsom van 10.000 euro per dag volgen, zo vertelden werklui ter plaatse.

Dat de mast nog niet is verwijderd, betekent niet dat er vandaag geen poging is ondernomen. “De mannen die het werk moesten opknappen hebben het namelijk wel geprobeerd, maar dit bleek onverantwoord”, schrijven onze collega’s van RegioSalland.nl. Door de hevige windstoten was het te gevaarlijk om een mannetje de lucht in te sturen, dus is er besloten dit op een later tijdstip nogmaals te proberen.

Dat wordt dus een duur grapje, want naar verluidt wordt er pas volgende week een nieuwe poging ondernomen om de zendmast tegen de grond te krijgen. De generatoren die naast de mast stonden voor de stroomvoorziening zijn al wel weggehaald, dus de mast is op dit moment niet meer in gebruik.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.