gratis carnavalskrakers op salland centraal

Een nieuw carnavalsjaar betekent een nieuw carnavalslied. Drie jaar geleden begon de carnavalsvereniging de Stöppelkaters met een speciaal concours voor het echte carnavalslied, en dat blijkt nu al behoorlijk succesvol te zijn. Dit jaar werden er maar liefst zes nieuwe carnavalsnummers geschreven ten behoeve van de Stöppelkraker van het Jaar, maar tot nu toe is de inhoud van de meeste van die liedjes ons onbekend.

Hoewel het nummer van de vriendengroep Roalte Wille op de elfde van de elfde werd uitverkozen tot de nieuwe Stöppelkraker, mogen de overige nummers er ongetwijfeld wel wezen. Het nummer ’t Is Carnaval’ van Roalte Wille zal donderdag tijdens de Regiotap op Stap in De Leeren Lampe worden opgevoerd door de groep, terwijl ook de Weekendtappers zijn uitgenodigd om hun lied ten gehore te brengen in het programma van RTV Oost.

Helaas kunnen komende donderdag niet alle nummers worden gedraaid tijdens de live-uitzending van de Regiotap op Stap, dus biedt Salland Centraal uitkomst. Op verzoek van de vriendengroep Ee’m Veurlangs bieden wij het nummer ‘Wie bint zo bliej’ gratis ter download aan. Ee’m Veurlangs deed in november vanwege trieste familieomstandigheden niet mee met de verkiezing, maar het nieuwe nummer van de titelverdediger mag er nog zeker wel wezen.

Natuurlijk is er bij Salland Centraal ook ruimte voor de liedjes van de andere groepen en solisten. Daarom roepen wij S.O.S., Theo de Jong, Doar Heij’t, Roalter Wille, Deurslenter Duo en de Weekendstappers ook op om hun nummer naar de redactie te mailen. Indien gewenst zetten wij dan ook hun carnavalskrakers online, opdat iedereen komend weekeinde uit volle borst kan meezingen!

Voor het nummer ‘Wie bint zo bliej’ van Ee’m Veurlangs klik je hier. Om het bestand direct op de computer op te slaan klik je met de rechtermuisknop en kies je voor doel/koppeling opslaan als…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.