glasbakken in lemelerveld zijn carnavalproof

De nieuwe ondergrondse glasbakken in Lemelerveld zijn zaterdag carnavalproof bevonden. Dat heeft Prins Pée van de Bée van de Sprokkelaars hoogstpersoonlijk geconstateerd door middel van een spectaculaire proef uit te voeren. Nadat hij de proclamatie behorende bij dit officiële gedeelte had uitgesproken testte hij of de nieuwe aanwinsten van Lemelerveld ook de grote flessen konden verwerken. Dat bleek het geval te zijn.

Een fles van drie liter, waar Beerenburg in had gezeten, werd de nieuwe glascontainer aangeboden. Deze bewees te voldoen aan de plaatselijke vereisten door de fles goed te verwerken. Hierop kon Prins Pée van de Bée de goedkeuringssticker aanbrengen op de container. Het publiek, bestaande uit de raad van elf en andere carnavallisten, reageerde opgelucht. Nu ook dit laatste vraagstuk is beantwoord, is Lemelerveld pas echt klaar voor carnaval!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.