gezonde dochter voor boer pros en jolanda

Tamar Maria Teresia, dat is de naam van de dochter van boer Pros en zijn vrouw Jolanda. Het stel leerde elkaar in 2006 kennen in de tweede serie Boer zoekt vrouw van de KRO. Inmiddels is het televisieprogramma bezig aan het derde seizoen en blijkt het een absoluut kijkcijferkanon. Meer dan 4,1 miljoen kijkers trok het programma afgelopen zondag, voor alweer de zevende aflevering van dit seizoen.

Het hele avontuur van Boer zoekt vrouw zit er voor Pros Veldman uit Laag Zuthem al weer een tijdje op. In april 2007 trouwde hij zelfs zijn Jolanda uit Gouda, waar de KRO een extra tv-uitzending aan besteedde. Nu is er dan ook een gezonde dochter bij in huize Veldman.

Afgelopen zaterdag is Jolanda van Arkel bevallen van Tamar Maria Teresia. Bij de geboorte woog zij 3855 gram. Moeder en dochter maken het goed. Pros is dolgelukkig met de gezinsuitbreiding: “Het voelt goed!” Na een nachtje ziekenhuis mochten Jolanda en Tamar zondag naar huis; naar de boerderij waar Pros en Jolanda in alle rust hopen te genieten van hun dochter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.