gevestigde namen winnen bij schalmloop

Gonny Homma en Martin Breunissen waren al kampioen op hun afstand, maar vandaag lieten beide nog maar eens zien hoe sterk ze echt zijn. Zowel Homma als Breunissen was de snelste in eigen klasse tijdens de Schalmloop in Mariënheem, die in totaal maar liefst 196 deelnemers trok. Hoewel er op sommige open plekken een stevige zuidwester wind stond, was het toch goed loopweer. De start en finish was aan de Essenbree.

Winnaar op de tien kilometer bij de mannen werd Jos Vrielink uit Luttenberg met een tijd van 38.44. Dinand Henning uit Raalte eindigde als tweede met een tijd van 38.59, derde werd Willie Mars uit Heino met een tijd van 39.04. De snelste dame op deze afstand werd, wederom, Gonny Homma uit Heino (44.33). Jolien Schutte uit Olst (45.20) en Dorien Horenberg uit Mariënheem (46.47) werden respectievelijk tweede en derde.

Op de vijf kilometer ging Martin Breunissen uit Raalte met de eerste prijs aan de haal. Hij liep een tijd van 18.56. De snelste op deze afstand bij de dames werd Ellen Holtmaat (23.08) uit Mariënheem. Alle uitslagen zijn op korte termijn hier te zien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.