geslaagde gala avond voor sokkestoppers

Als het Bonte Stoppers Gala model staat voor het verloop van het komende carnavalsfeest in Heino, dan hoeven de Sökkestoppers zich absoluut geen zorgen te maken. Het was gisterenavond een groot feest in residentie Oortwijn, waar over belangstelling weinig te klagen viel. Het feest werd compleet toen er ook nog enkele onderscheidingen werden uitgereikt.

Voordat het Bonte Stoppers Gala van start ging, stond eerst nog de carnavalsviering in de kerk op het programma. Bij de derde aflevering van deze carnavalsviering was sprake van een goede belangstelling. Veel aanwezigen grepen de gelegenheid aan om tevens de gala-avond te bezoeken. De avond stond als vanouds bol van de zang, dans en entertainment. Van eigen bodem, maar ook van wat verder weg.

Voordat het feestgedruis in Heino kon losbarsten met acts van verschillende zangers en zangeressen, moesten er eerst enkele officiële plichtplegingen plaatsvinden. Een afvaardiging van de Federatie Midden Nederland, de overkoepelende organisatie van carnavalsverenigingen boven de grote rivieren, was naar Heino gekomen om enkele onderscheidingen uit te reiken.

De eer viel te beurt aan Jacques Seine, Martien Lindeboom en Tonnie Eilander. Dit trio heeft vele jaren deel uitgemaakt van de Raad van Elf en neemt na het komende carnavalsfeest afscheid. De andere officiële noot in het programma was de bekendmaking van de nieuwe meesterburger. De Heinose Stopnoald’n, club van ‘oudgedienden’ binnen Sökkestoppers, vonden hiervoor notaris Jan Kappert bereid. Hij is verantwoordelijk voor de alternatieve sleuteloverdracht in het Bezoekerscentrum West-Salland, dit jaar op zaterdag 2 februari om 11.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.