gemeente wil haar markten aantrekkelijker

De markten binnen de gemeente Raalte moeten aantrekkelijker worden voor publiek. Daarom gaat de gemeente actief op zoek naar nieuwe marktkooplieden, die een aanvulling kunnen leveren op het al bestaande productaanbod. Nieuwe kooplieden die voor minimaal een jaar een marktstand nemen, hoeven dan de eerste drie maanden niet te betalen.

Het doel van de actie is om de weekmarkten in Raalte, Heino, Heeten en Broekland uit te breiden met nieuwe waren. Door een grotere markt met een uitgebreider aanbod van producten hoopt de gemeente de markten attractiever voor de marktbezoekers te maken.

In Raalte is nog ruimte voor tien nieuwe stands. De gemeente is op zoek naar kooplieden voor schoenen, elektrische artikelen, huishoudelijke artikelen en voor aardewerk en glas. In Heino, waar de markt in totaal elf kramen telt, wordt nog gezocht naar een bakker en notenboer. In Heeten wenst de gemeente zich nog een kaasboer, de beschikbare plekken in Broekland zijn alledrie al bezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.