gemeente van start met renovatie langkamp

De gemeente Raalte en Salland Wonen houden op dinsdag 15 januari een informatiebijeenkomst voor de bewoners van de wijk Langkamp in Raalte. Deze bijeenkomst staat in het teken van de plannen om de openbare ruimte van de wijk te renoveren.

Uit de wijk (van onder meer De Maten, Het Woold en De Gaarden) komen steeds meer klachten binnen over het onderhoud van de straten, het groen en het parkeren. Daarom hebben gemeente en woningbouwvereniging Salland Wonen samen plannen gemaakt om de wijk te verbeteren. Die plannen zijn een eerste aanzet om de Raalter wijk een beter aanzicht te geven. In de plannen stelt de gemeente voor het versleten groen te vervangen en bestrating waar nodig herstellen.

Daarnaast staat het vervangen van verlichting op het programma en wil de gemeente Raalte het verlengen van een voetpad langs de geluidswal voorstellen. Samen met de wijkbewoners wordt gekeken waar het mogelijk en wenselijk is extra parkeerplaatsen te maken. Ook voor het zwerfvuil in de wijk wil de gemeente naar een oplossing zoeken.

Tijdens de info-bijeenkomst aan de Markeweg 25-27 in Raalte kunnen bewoners de kaarten bekijken waarop de plannen staan aangegeven. Er zijn medewerkers van de gemeente en Salland Wonen aanwezig om vragen te beantwoorden. Om 16.30, 19.00 en 20.00 uur wordt in de hal een algemene inleiding gegeven.

Bewoners en overige belangstellenden kunnen 15 januari in het gebouw van de Landstede aan de Markeweg hun mening geven over de plannen. Zij kunnen tevens hun mening geven via een reactieformulier. Inleveren van het formulier kan tot 14 februari in het gemeentehuis.

Vanaf 16 januari staat alle informatie op de site van de gemeente Raalte en ligt de info in de informatiehoek van het gemeentehuis. Extra reactieformulieren zijn hier verkrijgbaar of digitaal in te vullen via de site. Alle bewoners van de wijk Langkamp zijn persoonlijk uitgenodigd. Huis-aan-huis zijn 835 brieven bezorgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.