geen tweedehands spul bij carnavalsmarkt

Enkele weken voor het carnaval losbarst wordt er een grote carnavalsmarkt gehouden in De Leeren Lampe in Raalte. Dat is al jaren zo en wordt telkens georganiseerd door de Stöppelkaters. Zaterdag 12 januari staat dit jaar geprikt voor de traditionele kledingbeurs, zodat jong en oud, man of vrouw de mooiste carnavalskleding en andere attributen voor het naderende feest kunnen kopen. De toegang is helemaal gratis en bezoekers zijn van 13.00 tot 16.00 uur welkom.

Prins Lars de Eerste van de Krielen zal samen met Prins Robby de Eerste van de Stöppelkaters en de Raad van Elf de markt openen. Bezoekers kunnen zich volledig laten kleden op de markt, maar ook de bijbehorende accessoires die bij het carnavalsfeest horen, zijn er te koop. Bij sommige standhouders kan er eventueel op bestelling gekocht worden. Tweedehandse kleding is niet meer te koop, alles is nieuw en trendy.

Ook bij de standhouders valt op hoe elk jaar tijdens carnaval sprake is van nieuwe trends en rages. De aloude boerenkiel blijft natuurlijk favoriet bij velen maar daarnaast kopen steeds meer feestgangers kleding geïnspireerd door bijvoorbeeld carnaval in Rio, door populaire stripfiguren of films. Tijdens de markt is ook het nieuwe jaarlogo van de Stöppelkaters voor drie euro te koop, een must voor de trouwe leden en andere vierders van carnaval in Raalte, begin februari beter bekend als de Stöppelburcht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.