Home / archiefcentraal / expositie van mieke van t hof in strunk

expositie van mieke van t hof in strunk

In de maanden februari en maart is in Boerderij Strunk in Raalte een expositie te zien van Mieke van ’t Hoff uit Heino. Je kunt haar schilderijen iedere zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur bezichtigen.

Wat voor schilderijen maakt Mieke van ’t Hoff? Haar aquarellen zijn neergezet vanuit stillevens. Eerst wordt er getekend, waarna het fijne aquarelwerk begint. Het kleurgebruik in haar werk is meestal vrij licht. Geen blad is hetzelfde en ook de verhouding tussen licht en schaduw is erg belangrijk. Mieke heeft enige jaren les gehad van Riet Abcouwer uit Almelo.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.