ernesto en marcellino met finkers in raalte

Ernesto & Marrcellino staan vrijdag (18 januari) om 20.00 uur met Wilfried Finkers op de planken van het Hoftheater in Raalte. Zij spelen dan de voorstelling ‘Wat hebben wij het dan goed hè…’

In hun streven naar een bijna-leefervaring laten de heren Ernesto, Marcellino en Wilfried Finkers het landleven over zich heenkomen. En het wordt weer gieren en brullen. Omdat achteraf alles leuker lijkt, zijn ze maar achteraf gaan wonen. Als je hen bezig ziet, zul je vaak denken: Wat hebben wij het dan goed hè? Over de diepere inhoud van hun nieuwe voorstelling houden ze het kort en daar willen ze het bij laten. Maar wel verzekeren we je: Hun diepgang is 3D (dom, dwaas en droog). Kaartjes kosten 15 euro en zijn te koop via de VVV in Raalte en staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.