er staat geen enkele maat op gonny homma

Na vijf van de acht crosslopen in ’t Sallandscrosscircuit, is Gonny Homma nu al zeker van de eindoverwinning. De Heinose won dit weekend zowel in Heino als in Heeten, waardoor ze na vijf zeges niet meer is te achterhalen door de andere dames.

Homma won de midwintercross in Heeten over een afstand van tien kilometer in een tijd van 45 minuten en 22 seconden. Tweede vrouw in Heeten werd Jolien Schutte uit Olst. Gevolgd door Ingrid Wolbrink uit Deventer. Bij de mannen ging de zege naar Johan Kats (Deventer) in een razendsnelle tijd van 36 minuten en 53 seconden. Jeroen Machielsen (Nijverdal) en Gert Jan Tichelaar (Olderbroek) werden respectievelijk tweede en derde.

Op de zes kilometer in Heeten was de 18-jarige Michhell Bakker uit Rijssen de snelste (21.41). Gevolgd door twee Raaltenaren: Martin Breunissen en John Blankhorst. Bij de dames ging Ellen Holtmaat uit Mariënheem er met de zege vandoor. Holtmaat liep haar derde loop deze winter en staat met drie zeges aan kop in het Sallandscrosscircuit over 5 kilometer. Kijk voor de volledige uitslagen in Heeten op staging2.sallandscrosscircuit.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.