eigen artiesten bij carnavalesk gein gala bal

Carnavalsvereniging de Stöppelkaters organiseert vrijdagavond 11 januari in De Leeren Lampe in Raalte het Gein Gala Bal, de traditionele zittingsavond onder leiding van Prins Robby de Eerste en diens jonge collega Prins Lars de Eerste. Een avond waar bezoekers aan lange tafels kunnen genieten van artiesten van eigen bodem. Met dans-, zang-, en andere optredens worden dat heel plezierige uurtjes in de beste traditie van carnaval in Stöppelburcht.

Ook mensen die meestal geen carnaval vieren maar van humor, muziek en show houden komen graag naar het Gein Gala Bal. Dit jaar hebben zowel bekende als nieuwe artiesten de weg naar de residentie van de Stöppelkaters gevonden. Natuurlijk heeft de winnaar van de verkiezing van de ‘Stöppelkraker van het jaar’ op de Elfde van de Elfde, ‘Roalte Wille’ muzikale medewerking toegezegd.

De Stöppelkaters reiken ook een tweetal hoge onderscheidingen uit: ‘De Stöppelkater van het Jaar’ voor iets of iemand die in het middelpunt van de belangstelling heeft gestaan (of nog staat) èn de ‘Zeldzame Kater’ voor iets of iemand die zich ingezet heeft voor de cultuur in Raalte. Wie worden de opvolgers van respectievelijk Berry Tielbeke en Herman Albers?

De oud-leden van Lös Hekwerk ‘Stom en Herrie’ treden opnieuw op nadat zij vorig jaar voor een hilarische act over een bezoek aan de dokter zorgden. Debutant in de ton is dit jaar buutreedner Hendrik, waarachter zich een bekend carnavalsvierder in de Stöppelburcht schuilhoudt. De Raad van Elf van de Stöppelkaters heeft ook al aangekondigd om de zaal met een act op z’n kop te zetten. Datzelfde geldt ook voor de mysterieuze Floppers.

De Leeren Lampe is vanaf half negen open en het uitgebreide carnavalsprogramma begint traditioneel om elf over negen precies. De voorverkoop van toegangskaarten à tien euro per stuk is inmiddels gestart bij Annie Schulten. De ervaring heeft geleerd dat alle beschikbare kaarten ruim van te voren uitverkocht zijn. Leden van de Stöppelkaters moeten zich voor toegangskaarten bij Joop Boertie melden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.