Home / archiefcentraal / eerste schminkworkshop enthousiast begroet

eerste schminkworkshop enthousiast begroet

Aankomende vrijdag (18 januari) wordt de tweede en tevens laatste les van de workshop schminken gegeven in het Kulturhus in Lemelerveld. De eerste les stond afgelopen vrijdag al op het programma. Zestien dames zijn enthousiast aan de slag gegaan en maakten de mooiste creaties. Bij elkaar, want iedereen kon op elkaar oefenen. Met behulp van voldoende schmink en spiegels werden er mooie figuren gemaakt.

Deze week staat de workshop in het teken van vakken en lijnen. Opgeven voor de cursus kan echter niet meer, want alle plaatsen zijn al bezet. Aangezien de aanwezige cursisten afgelopen vrijdag zo enthousiast reageerden, wordt er al wel nagedacht over een eventuele vervolgcursus. Ook is het mogelijk dat de workshop nog een keer wordt gegeven, voor nieuwe cursisten uiteraard.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.