eerste introductieles nordic walking van 2008

Heb je ook goede voornemens om meer te gaan bewegen? Nou, dat kan. Bijvoorbeeld bij Nordic Walking Salland, want daar staat komende zondag (13 januari) alweer de eerste introductieles van 2008 op het programma.

De introductieles start om 10.00 uur vanuit Eetcafé De Lepelaar, aan de Boxbergerweg 31 in Olst, en staat onder leiding van Leffert Visser, sportfysiotherapeut en gecertificeerd INWA-Nordic Walking Instructeur. De kosten zijn 12,50 euro. Dat is inclusief het gebruik van de poles, demo Nordic Walking en kopje koffie na afloop. Ook kunnen dan allerlei vragen worden beantwoord betreffende het Nordic Walking. Aansluitend bestaat de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de techniekcursus, die start op zondag 20 januari.

Zorg voor makkelijk zittende kleding en tevens wandelschoenen. Bij regenachtig weer dien je zelf voor de regenkleding te zorgen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via 06-46622806, per mail info@nordicwalking-salland.nl of via het inschrijfformulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.