eerste fase herinrichting heeten op schema

De herinrichting van het centrum van Heeten verloopt vooralsnog behoorlijk op rolletjes. REKO uit Raalte, dat het werk uitvoert voor de gemeente Raalte, begon eind november vorig jaar aan de zeer grote klus die voor de Ponyweek (in september) klaar moet zijn. Volgens de planning moet de eerste fase half februari klaar zijn.

Tijdens de eerste fase van de herinrichting wordt de Holterweg aangepakt. Riolering van de Dorpsstraat tot de Uilenbroekstraat wordt vervangen. Tegelijkertijd wordt de Holterweg in Heeten ook gedeeltelijk voorzien van een regenwaterriool. Aansluitend aan de rioleringswerkzaamheden worden de trottoirs en parkeerplaatsen bestraat. Verder wordt het asfalt weer aangebracht, inclusief rode fietssuggestiestroken. Ook worden plateaus aangebracht op de kruisingen.

Het gehele project is in vijf fases opgedeeld. Door deze aanpak wordt de overlast voor de inwoners van Heeten zoveel mogelijk beperkt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.