Home / archiefcentraal / een schoon centrum doe je met zn allen

een schoon centrum doe je met zn allen

“We gaan er dit jaar voor om alle rommel zo snel mogelijk te verwijderen. Niet door de gemeente daar op aan te spreken, maar door zelf de verantwoordelijkheid te nemen. Tenslotte zijn wij de eerste bezoekers van het centrum en kunnen wij de rotzooi direct verwijderen.” Deze woorden sprak voorzitter Gé Jansen van het ROV op de nieuwjaarsreceptie.

De woorden zijn gericht naar de bezoekers van het centrum, de bewoners, maar uiteraard ook aan de ondernemers zelf. Jansen sprak de hoop en de verwachting uit dat de middenstanders het voortouw nemen.

De inwoners van Raalte mogen volgens de voorzitter trots zijn op hun centrum. “Maar we moeten er met z’n allen wel voor zorgen dat we trots kunnen blijven. Dus, dat betekent ook een schoon centrum en geen A4-tjes, foto’s of andere aanplakbiljetten aan de prullenbakken.” De ROV-voorzitter concludeerde tot slot tevreden dat de ondergrondse huisvuilcontainers inmiddels zijn vernieuwd. Dus rondslingerende vuilniszakken moeten in principe tot het verleden behoren.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.