duitse avond bij mondial meat trading cup

De eerste selectiewedstrijd van de Mondial Meat Trading Cup was op vrijdag 4 januari met een spetterend deelnemersveld en een sfeervolle accommodatie een groot succes. Op vrijdag 1 februari barst de strijd om de MMT Cup opnieuw los. Ruiters die na verschillende selectiewedstrijden in manege ’t Ruiterkamp in Bathmen bij de besten horen, mogen de finale rijden tijdens het landelijke paardensportevenement Bathmen te paard.

De MMT Cup is een springcup met drie selectiewedstrijden en een finale in de klassen M, Z en ZZ. Nuri Dijks wist de eerste selectiewedstrijd op zijn naam te schrijven. Hoewel hij aan de leiding staat, is Nuri door de sterke concurrentie nog lang niet zeker van deelname aan de finale. Hij voelt de hete adem van Pia Brinkman en Wesley Heydens in zijn nek. Daarnaast strijden ook topruiters als Ben Schröder en Hendrik-Jan Schuttert mee om de felbegeerde MMT Cup.

De selectiewedstrijd op vrijdag 1 februari start om 17.00 uur. De toegang is gratis. De wedstrijd wordt verreden rond het thema ‘Duitse avond’. Zoals gewoonlijk bij de Mondial Meat Trading Cup is de accommodatie geheel in stijl van het thema ingericht. Het is de uitgelezen kans om te genieten van ruitersport op topniveau tijdens een Duitse avond. Op staging2.paardensportbathmen.nl is meer informatie te vinden over de springwedstrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.