drie uitvoeringen van excelsior in zaal hoppe

Toneelvereniging Excelsior uit Broekland staat binnenkort drie keer op de planken in Zaal Hoppe. Jaarlijks komt de toneelgroep met een nieuw toneelstuk dat in eigen dorp wordt opgevoerd. De nieuwe voorstelling luistert naar de naam ‘Schat, je bent een schat’ en wordt op zaterdag 19, maandag 21 en vrijdag 25 januari ten tonele gebracht.

‘Schat, je bent een schat’ gaat over de flat van Conny en Mike, die onverwacht wordt onderworpen aan een onderhoudsbeurt. De schilders willen echter alleen werken bij aanwezigheid van tenminste één van de bewoners. Eén van de schilders is echter een kwade en gewelddadige ex van de vrouw des huizes. Conny ontvlucht op het nippertje het appartement. Maar als de kat van huis is…

Alle voorstellingen worden vanaf 20.00 uur opgevoerd in Zaal Hoppe in Broekland, tegenover de kerk. De kaartverkoop verloopt telefonisch op 0570-531226 of op de avonden zelf aan de deur. De entree bedraagt 6,50 euro, daar zit dan ook een kop koffie bij. Kinderen tot twaalf jaar betalen vier euro. Let wel op, want vol is vol!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.