dolfijn en gouden emmer naar damfinale

In het Kerkhuus in Heino zijn woensdagmiddag de voorronden van het schooldammen gespeeld. Helaas konden de scholen in Lierderholthuis en Laag Zuthem geen team op de been brengen, zodat er slechts tien damteams streden om de finaleplaatsen. De eerste drie teams van beide poules, afkomstig van basisschool de Dolfijn en de Gouden Emmer, plaatsten zich voor de finale van woensdagmiddag 23 januari. Plaats van handeling is dan zoals gewoonlijk het Kerkhuus, aanvang 13.30 uur.

De uitslagen:

Poule A

1. De Dolfijn 1

2. De Dolfijn 3

3. De Gouden Emmer 2

4. De Gouden Emmer 3

5. De Springplank 2

Poule B

1. De Gouden Emmer 1

2. De Dolfijn 2

3. De Dolfijn 4

4. De Springplank 3

5. De Springplank 1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.