Home / archiefcentraal / deep river quartet in het raalter hoftheater

deep river quartet in het raalter hoftheater

Het Deep River Quartet verzorgt zaterdag 5 Januari om 20.00 uur met ‘Swing Long!’ het nieuwjaarsconcert van 2008. Vijftien jaar geleden wilden ze al samen het theater in: Robert Long en het Deep River Quartet, om eens ‘iets bijzonders’ te doen. Het kwam er toen niet van.

Het Deep River Quartet ging vervolgens door met de sound die hen zeer succesvol maakte. Robert Long vervolgde als unieke singer-songwriter eveneens zijn eigen weg. De samenwerking kwam later toch, maar Robert overleed helaas en veel te vroeg in 2006. Hij wilde per se dat de show door zou gaan, omdat hij er op vertrouwde dat de ‘Deeps’ met hun muzikale kwaliteiten daar iets heel moois van zouden maken. Voor Robert Long moest het een ‘feest’ worden; het gáát een ‘feest’ worden! Kaartjes zijn nog te koop via de VVV Raalte of via www.hoftheater.nl.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.