Home / archiefcentraal / de schutse naar het schooltv weekjournaal

de schutse naar het schooltv weekjournaal

Groep 8 van de Schutse in Raalte heeft maandag een uitnodiging ontvangen, om vrijdagochtend (11 januari) mee te doen met de nieuwsquiz van Schooltv-weekjournaal, het kinderprogramma dat wekelijks om 11.00 uur op Nederland 3 live wordt uitgezonden.

Namens de Schutse reizen Pascal Nelissen en Romy Janssen vrijdag naar het Mediapark in Hilversum af. Een kandidaat en een reservekandidaat, omdat het natuurlijk best wel eng kan zijn zo’n camera vlak voor je neus… Uiteraard zullen de overige leerlingen van de midden- en bovenbouw (vooral groep 8) klokslag 11.00 uur voor de buis zitten. Vanuit het speellokaal van de Schutse worden de kandidaten ongetwijfeld luidkeels aangemoedigd.

In de aanloop naar de televisie-uitzending wordt er deze week natuurlijk veel naar nieuws gekeken op de Schutse. Het is na de kerstvakantie dus al meteen een leuke en zeer spannende eerste schoolweek voor de leerlingen. Via www.deschutse.nl kun je de voorbereidingen van groep 8 en de kandidaten volgen voor de nieuwsquiz. Voor meer info over het tv-programma klik hier.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.