Home / archiefcentraal / dansgroep ralda heeft genoeg te doen

dansgroep ralda heeft genoeg te doen

Ze zien de toekomst zeer zonnig in, daar bij dansgroep Ralda uit Raalte. De nodige optredens en activiteiten staan in ‘t vooruitzicht. Maar het mooiste is misschien nog wel de reis naar Turkije die te wachten staat.

Afgelopen jaar heeft de dansgroep daarnaast een dansmarathon gehouden. Na liefst dertien uur achtereenvolgens dansen, is meer dan duizend euro opgehaald. Een goede reden om dat dit jaar weer te doen, vinden ze bij Ralda. Afgelopen maandag zijn de volwassenen en tieners weer begonnen en dinsdag de kinderen. En vrijdagavond gaan de demonstratiegroepen weer beginnen, met het instuderen van alle dansen voor optredens.

Lees ook

Raalte vraagt om mening over fietsnetwerk

RAALTE – De gemeente Raalte wil het gebruik van de fiets meer stimuleren en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.