dalfsen hoopt op noordelijke rondweg raalte

Het nieuwe jaar is net van start. En zoals gebruikelijk worden er dan overal weer nieuwjaarsrecepties gehouden. Zo ook in de verschillende gemeentehuizen. Burgemeester Leo Elfers van de gemeente Dalfsen gaf vanmiddag namens het gemeentebestuur een toespraak.

Uiteraard wenste Elfers iedereen allereerst een gezond 2008 toe. Maar daarnaast zei hij ook nog een paar opvallende dingen over met name de infrastructuur in de regio. “We verwachten dat we in dit jaar keuzes kunnen maken voor een betere en dus veiliger verkeersafwikkeling in en rondom Lemelerveld”, aldus Leo Elfers. “Eveneens van groot belang is de toekomstige tracékeuze van de N35 bij Raalte. Wij hopen met name voor de transportsector in Lemelerveld, dat de vernieuwde, verbrede N35 aan de noordkant van Raalte en ten zuiden van Lemelerveld wordt gerealiseerd.”

Een opmerkelijke uitspraak. Vooral, omdat de noordelijke variant al zo goed als van tafel is geveegd. Omdat je dan te veel natuur doorkruist. Dat zou jammer zijn. En het is tegen het provinciale beleid in. Die wil de natuurzone bij ’t Reelaer zeker koesteren.

Zie ook: Rondweg ten noorden van Raalte. Kan dat?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.