cursus babymassage binnenkort van start

Carinova in Raalte start op vrijdag 7 maart weer met een cursus babymassage. De cursus is geschikt voor baby’s die veel huilen, overstrekte baby’s en baby’s met darmkrampjes.

Het is de bedoeling dat de baby al direct de eerste bijeenkomst meekomt. Er worden dan verschillende massagetechnieken en tevens babygym-oefeningen geleerd. Verder leer je van alles over de ontwikkeling van de baby en hoe je de baby haptonomisch kan dragen en tillen, zodat het voor de baby prettig aanvoelt.

De cursus is voor ouders met baby’s in de leeftijd van zes weken tot negen maanden en wordt gegeven in het Carinova-gebouw, aan de Blekstraat 34 in Raalte. De vervolgdata zijn: 14 maart en 4, 11 en 18 april. De cursus is van 9.30 tot 11.00 uur. Opgave kan via 0900-8662 of via staging2.carinova.nl. Kosten: 90 euro. Alle leden van Carinova betalen 75 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.