comedy explosion op de planken in raalte

In het Raalter Hoftheater staan vrijdag 11 januari (vanaf 20.00 uur) weer een aantal landelijk bekende stand-up comedians op de planken. Stand-up comedy is niet meer weg te denken van de podia in Nederland. Het heeft een nieuw publiek naar de theaters getrokken.

De Comedy Explosion is één van de twee meest toonaangevende comedy-groepen. De A-formatie, bestaande uit vijftien comedians, staat garant voor voorstellingen van het hoogste niveau. De grote namen van de A-formatie staan vrijdag in het Hoftheater in een onovertrefbare line-up. Je ziet en hoort dan onder andere Jasper Valstar, Patrick Meijer (foto), Wilko Terwijn en Jim Speelmans. Kaartjes zijn te koop via VVV Raalte of via staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.