clienten van zozijn vieren carnaval groots

Alle cliënten van Zozijn, woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking, hebben gisteren een fantastische avond gehad. Voor hen was namelijk een geweldig, mooi carnavalsfeest op touw gezet.

Op het feest van Zozijn was uiteraard ook Prins Robby de Eerste van de Stöppelkaters aanwezig. Samen met de Raad van Elf zette hij de grote zaal aan de Kemphaan in Raalte Noord op zijn kop. Daaraan werkte overigens ook de ‘TismawajewendBand mee. Het Raalter dweilorkest speelde natuurlijk veel carnavalsmuziek en wist de sfeer er goed in te brengen. De polonaise werd dan ook regelmatig in gang gezet.

De ‘Hoffotografen van de Stöppelkaters’ genoten tevens volop van het feest en maakten voor ons een mooie fotoreportage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.