Home / archiefcentraal / carnavalsonderscheiding voor baby lois

carnavalsonderscheiding voor baby lois

Al jarenlang is het traditie dat de nieuwe Prins der Stöppelkaters de eerstgeborene in Raalte ná zijn benoeming op de elfde van de elfde bezoekt. Dat gebeurt meestal enkele maanden later, zodat in ieder geval beide ouders echt kunnen genieten van het bezoek.

Voor baby Loïs Stoute, geboren op 13 november 2007, maakte het allemaal nog weinig uit toen Prins Robby de Eerste met een delegatie van de Stöppelkaters deze week naar haar woning aan de Kievit in Raalte Noord kwam. Deze zeer jonge bewoner van de Stöppelburcht is de tweede telg van het gezin Stoute. Haar oudere broertje Max was wel verkleed als Spiderman, omdat hij wist dat er ‘carnavalsmensen’ kwamen. Uiteraard is ook Max daarom op de meest protocollaire wijze onderscheiden door Prins Robby. Vader Peter heeft de kledingzaak Stout! aan de Grote Markt 11 in Raalte.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.