carnavalsmarkt raalte trekt veel publiek

De carnavalsmarkt in De Leeren Lampe in Raalte trok vanmiddag veel publiek. Zowel jong als oud vergaapte zich aan de nieuwe kleding. Want er was niets tweedehands bij, alles was nieuw en trendy.

En dan denk je, wat is er dit jaar zoal in. Nou, niet veel, wist een verkoper te vertellen. “De meeste mensen komen niet voor een speciaal pak. Dit kan nog wel veranderen, want dat is natuurlijk nog even afwachten. Als de prins bijvoorbeeld als politieman gaat of iets dergelijks, wordt dat misschien de trend.”

Maar voorlopig is het dus vooral even kijken of je toevallig iets leuks tegenkomt. En dan is er keuze zat. Een carnavalsvierder vertelt: “Wij gaan dit jaar weer met een groep van drie. We zoeken daarom allemaal dezelfde kleding. Als we wat leuks zien, nemen we dat mee. Maar we hebben niet van te voren al bedacht wat we gaan doen.”

Op de carnavalsmarkt was het in ieder geval al vroeg gezellig druk. “Ja, dat had ik niet verwacht”, zegt een verkoper. “Vorig jaar was het een stuk rustiger. En de middag duurt nog even, dus wie weet hoe het nog verder gaat.” De markt duurt nog tot vanmiddag 16.00 uur. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.