Home / archiefcentraal / cabaretier van der naalt in het hoftheater

cabaretier van der naalt in het hoftheater

De bekende cabaretier Reinder van der Naalt komt op vrijdag 8 februari naar het Raalter Hoftheater met zijn nieuwste programma ‘Image’. Hij vraagt zich hierin af wat het effect is van beeldvorming. Hij benadert de actualiteit op geheel eigen wijze. Hij associeert er lustig op los. Hilarische typetjes, beeld- en geluidsgrappen zijn weer in het nieuwe programma van Reinder aanwezig.

Daarnaast weet Reinder zijn publiek iedere keer weer met nieuwe elementen te verrassen. Hij speelde tot verbazing van zijn publiek de didgeridoo, de Japanse bamboefluit en de Japanse Taiko. En deze keer? Verrassend zal het in ieder geval zijn. Dus zeker geen piano… En de typische Reinder van der Naalt-humor, waar alle liefhebbers maar geen genoeg van krijgen, die blijft! De kaartjes kosten 15 euro en zijn te koop via de VVV in Raalte en de website www.hoftheater.nl.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.