burgemeesters in de weer met vogelhuisje

Alle burgemeesters uit de provincie Overijssel hebben tijdens de jaarlijkse burgemeestersdag in Hardenberg een vogelhuisje van Johan Poffers gekregen. Alhoewel, niet alle burgemeesters. Leo Elfers van de gemeente Dalfsen had de bijeenkomst namelijk vroegtijdig verlaten en was zonder vogelhuisje vertrokken.

Of waarnemend burgemeester Pieter van Veen (Raalte) wél een vogelhuisje in ontvangst heeft genomen, is ons niet bekend. Van Veen was vandaag namelijk niet bereikbaar. Zeker weten wij wel, dat burgemeester Ton Strien (Olst-Wijhe) tot het einde is blijven zitten. Hij heeft vanochtend namelijk zijn vogelhuisje opgehangen in Park Wijhezicht. Bij de overhandiging vroeg hij aandacht voor het project stadsvogels.

De burgemeesters spraken op de bijeenkomst in Hardenberg af dat ze het huisje zelf zouden ophangen en dat daar foto’s van gemaakt zouden worden. Op de foto is te zien dat burgemeester Ton Strien zijn afspraak is nagekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.