breunissen grijpt titel op de vijf kilometer

Martin Breunissen uit Raalte heeft bij de JSC Prestatielopen in Broekland de loop over 5,4 kilometer op zijn naam geschreven. Dankzij deze zege is Breunissen zeker van de eindoverwinning in het klassement van het Sallandscrosscircuit voor lopen rond de vijf kilometer.

Breunissen was deze winter al bij vijf van de zes lopen en won deze vijf allemaal. Alleen de veldloop in Heino liet hij aan zich voorbijgaan. Door de vijf overwinningen valt de Raaltenaar al niet meer in te halen. In Broekland hield Breunissen de lopers Nick in ’t Veld (Broekland) en John Blankhorst (Raalte) eenvoudig achter zich. Bij de vrouwen was Lotte Huiberts de allerrapste over 5,4 kilometer. Voor Lianne Haarman uit Broekland en Jody Reimert uit Heeten. Een eindwinnaar in deze categorie is er nog niet.

Ook bij het klassement van de tien kilometer is er nog geen eindwinnaar. In deze categorie gaat Jeroen Machielsen aan de leiding, maar hij was gisteren in Broekland niet van de partij. En dus kon Harry Kloppenburg uit Lierderholthuis de dagzege pakken. Hij hield Jos Vrielink (Luttenberg) en André Nij Bijvank (Haarle) kort achter zich. Bij dames ging de zege in Broekland uiteraard naar Gonny Homma uit Heino. Alhoewel, Homma was slechts twee seconden sneller dan Jolien Schutte uit Olst. Dorien Horenberg uit Mariënheem werd derde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.