Home / archiefcentraal / bontekoe acteertalent in etalage de fotograaf

bontekoe acteertalent in etalage de fotograaf

Pim Wessels heeft afgelopen weekend een bezoek gebracht aan Raalte. Het acteertalent, die schittert als scheepsjongen met zijn hoofdrol ‘Hajo’ in de fraaie bioscoopfilm ‘De Scheepsjongens van Bontekoe’, was namelijk bij De Fotograaf voor een fotoshoot.

De Apeldoorner (16) is apetrots op het resultaat van de foto’s. “De Fotograaf maakt enorm mooie foto’s. Ik had de foto’s van Liza uit Goede Tijden, Slechte Tijden gezien en vanaf deze week hangen mijn foto’s gewoon naast haar”, vertelt Wessels trots.

Mignon Berends, eigenaresse van Raalter beautysalon La Peau, verzorgde de visagie tijdens de fotoshoot. “Ik was gevraagd door De Fotograaf om de visagie te verzorgen bij de fotoshoot met Pim. Het resultaat van de foto’s is prachtig en daar heb ik toch maar mooi een steentje aan bij mogen dragen”, zegt Mignon. Pim hangt sinds gisteren in de etalage, die helemaal in de stijl van de film is ingericht.

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.