bontekoe acteertalent in etalage de fotograaf

Pim Wessels heeft afgelopen weekend een bezoek gebracht aan Raalte. Het acteertalent, die schittert als scheepsjongen met zijn hoofdrol ‘Hajo’ in de fraaie bioscoopfilm ‘De Scheepsjongens van Bontekoe’, was namelijk bij De Fotograaf voor een fotoshoot.

De Apeldoorner (16) is apetrots op het resultaat van de foto’s. “De Fotograaf maakt enorm mooie foto’s. Ik had de foto’s van Liza uit Goede Tijden, Slechte Tijden gezien en vanaf deze week hangen mijn foto’s gewoon naast haar”, vertelt Wessels trots.

Mignon Berends, eigenaresse van Raalter beautysalon La Peau, verzorgde de visagie tijdens de fotoshoot. “Ik was gevraagd door De Fotograaf om de visagie te verzorgen bij de fotoshoot met Pim. Het resultaat van de foto’s is prachtig en daar heb ik toch maar mooi een steentje aan bij mogen dragen”, zegt Mignon. Pim hangt sinds gisteren in de etalage, die helemaal in de stijl van de film is ingericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.