Home / archiefcentraal / bonnie st claire zaterdagavond bij bosgoed

bonnie st claire zaterdagavond bij bosgoed

Bonje Cornelia Swart, oftewel Bonnie St. Claire, treedt zaterdag op bij Bosgoed in Heeten. De zangeres zingt ongetwijfeld een paar van haar zeer bekende nummers tijdens de ‘Hollandse avond’, die wordt georganiseerd door carnavalsvereniging de Sallands Zotten in samenwerking met Café Bosgoed.

Naast Bonnie zijn ook Gerrit uit Raalte en Stef Ekkel zaterdag van de partij. Het carnavalsfeest begint om 21.00 uur. Kaarten in de voorverkoop kosten 10 euro en 12,50 euro aan de kassa. Het feest bij Bosgoed gaat een dag later, op de zondag, verder met het duo Backlight. Eddy Kerkhoff en Eric Witteveen zullen na de optocht proberen om de Heetense feestvreugde te vergroten. De maandag staat ingepland voor kindercarnaval en carnaval 2008 wordt bij Bosgoed op dinsdag afgesloten met ouderencarnaval.

In het weekend na carnaval staat er bij Bosgoed overigens weer een feestje op het programma. Dan wordt namelijk de nieuwe snackbar/lunchroom geopend. Dit ‘Eetlokaal’ zit op de plek van de voormalige Bistro van Bosgoed. De verbouwing van de Bistro is al de tweede grote verandering in korte tijd. Onlangs werd ook al het café flink gerenoveerd. Voor diegenen die het vernieuwde café nog niet hebben gezien, plaatsen we bij dit bericht speciaal een fotoreportage van de moderne kroeg in Heeten.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.