boertie optiek probleemloos actief in t schip

Het lijkt bijna alsof er niets is veranderd als je één dezer dagen binnenstapt bij Boertie Optiek in Raalte. Ja, de winkel zit tijdelijk op een andere plek, maar verder is alles nagenoeg hetzelfde.

“De verhuizing is zeker prima verlopen”, vertelt Ewald Diekman. “Op deze tijdelijke locatie in ’t Schip hebben wij alles voorhanden. De klant zal dan ook geen hinder ondervinden van onze grote verbouwing.” Diekman doelt natuurlijk op de grote metamorfose die het pand van Boertie Optiek aan de Marktstraat momenteel ondergaat. In een kleine drie maanden tijd wordt het gebouw compleet vernieuwd. “Eind maart moet alles klaar zijn. Tot die tijd zijn we dus in ’t Schip naast de Xenos te vinden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.