bloed zweet en tranen bij overwinning kwiek

Vorige week liet GIBO Groep Kwiek al zien dat het op basis van vechtlust en inzet een wedstrijd kan winnen. Vanmiddag lukte dat opnieuw. Tegen Huyser/E&O uit Emmen werd in Tijenraan met 24-23 gewonnen. En dit ging ongeveer net als vorige week, op basis van een goede instelling.

De Raalter handbalsters begonnen niet zo goed aan de wedstrijd. Desondanks bleven de dames hun eigen spel spelen en stond er na tien minuten een gelijke stand op het bord. Met doelpunten heen en weer, fysieke duels en harde schoten werd het een spannende en enerverende wedstrijd. De ruststand was met 12-13 in het voordeel van Huyser/E&O.

Een mooie tweede helft was het gevolg. Geteisterd door de vele blessures – waardoor er geen wisselspelers waren – vocht Kwiek voor wat het waard was. En dat wierp zijn vruchten af. Vier minuten voor tijd stond het 24-21 voor Kwiek. E&O kwam nog terug tot 24-23, maar daar bleef het bij. Kwiek kreeg na afloop een staande ovatie van het publiek, dat een toepasselijk lied zong: ‘Met bloed, zweet en tranen’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.