bijzondere dansvoorstelling in podium heino

In Podium aan de Canadastraat 6 in Heino wordt vrijdag 11 januari om 20.30 uur door Vandana Devi en Vinita Ranjini een zeer bijzondere dansvoorstelling gegeven.

In een choreografie van Indra Devi, een autoriteit op dansgebied in Nederland en in het bezit van een aantal onderscheidingen uit India, dansen Vinita Ranjini en Vandana Devi – in de oude Dassi Atlam stijl – Zuid-Indiase klassieke tempeldansen. De verhalen die zij dansen gaan bijna altijd over de liefde.

Kleuren, kostuums en muziek spelen een belangrijke rol in deze levendige en artistieke dansvormen. Kaarten zijn voor 10 euro verkrijgbaar bij de bekende verkoopadressen of per e-mail te bestellen via info@podiumheino.nl. Aan de kassa kost een kaartje 11 euro. Zie voor meer info ook de vernieuwde website van staging2.podiumheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.