Home / archiefcentraal / bijzondere dansvoorstelling in podium heino

bijzondere dansvoorstelling in podium heino

In Podium aan de Canadastraat 6 in Heino wordt vrijdag 11 januari om 20.30 uur door Vandana Devi en Vinita Ranjini een zeer bijzondere dansvoorstelling gegeven.

In een choreografie van Indra Devi, een autoriteit op dansgebied in Nederland en in het bezit van een aantal onderscheidingen uit India, dansen Vinita Ranjini en Vandana Devi – in de oude Dassi Atlam stijl – Zuid-Indiase klassieke tempeldansen. De verhalen die zij dansen gaan bijna altijd over de liefde.

Kleuren, kostuums en muziek spelen een belangrijke rol in deze levendige en artistieke dansvormen. Kaarten zijn voor 10 euro verkrijgbaar bij de bekende verkoopadressen of per e-mail te bestellen via info@podiumheino.nl. Aan de kassa kost een kaartje 11 euro. Zie voor meer info ook de vernieuwde website van www.podiumheino.nl.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.