Home / archiefcentraal / beurs voor gevonden kleding bij rohda

beurs voor gevonden kleding bij rohda

Rohda houdt op zaterdag 9 februari haar tweede kledingbeurs van dit jaar. In de Rohdahal worden sportkleren en aanverwante artikelen verkocht die op de velden en in kleedkamers zijn blijven liggen. Het betreft kleren die al wat langer geleden achterbleven, want wie wat vergeet kan natuurlijk eerst bij de afdeling gevonden voorwerpen terecht. De beurs duurt van 11.30 tot 15.00 uur. Miny Nijboer en Geertje Jansen zijn de initiatiefneemsters.

De eerste beurs, op 5 januari, leverde bijna tweehonderd euro op. Met de opbrengst van de tweede beurs erbij, een bijdrage van de supportersvereniging, een gift van Hans Nijboer tijdens zijn benoeming tot erelid en zelfredzaamheid van de club, moet van de opbrengst uiteindelijk een pannakooi gekocht kunnen worden.

Die eerste beurs was trouwens niet alleen een succes vanwege de opbrengst. Een compleet teamtenue dat was vervangen door nieuwere shirts werd aan een carnavalsgroep gesleten. Tijdens het komende carnaval in Roosendaal gebruikt de zeulband ‘Zullie’ de Rohda-kleren als carnavalsoutfit. Als ze met hun instrumenten door Tullepetaonestad van kroegie naar kroegie zeulen, trekt Rohda dus met hen mee.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.