Home / archiefcentraal / artiesten voor regiotap bij lampe bekend

artiesten voor regiotap bij lampe bekend

Carnaval in Stöppelburcht (Raalte) wordt dit jaar – zoals bekend – op donderdagavond 31 januari ingeluid met de opnames van de ‘Regiotap op Stap Pretparade’ bij De Leeren Lampe. Uiteraard is het ‘Regiotaptrio’, met oud-prins Ronald Nijboer als ‘Theo Tap’, ook van de partij. Maar inmiddels zijn ook alle artiesten bekend.

Op het podium van De Leeren Lampe verschijnen de volgende artiesten: Double DJ’s, Theo Tap, Willie & Helemaal Hollands, Jopie Vogelvang, Anita & Ed, IJssel Duo, Henk Damen, Éem Veurlangs, Roalte Wille, De Weekendstappers, Erwin & Deborah, Schot deur ’t pleerraam, Melbuuln Piratenkoor, Zware Jongens, Bad Brothers, Ed Nieman, Maarten, Tim Schalkx en DJ Arnoud.

Het zal een carnavalesk programma worden, welke op zondag 3 februari wordt uitgezonden op TV Oost. De zaal is open vanaf 18.00 uur en het programma begint om 19.30 uur. Kijk voor meer informatie en de rest van het carnavalsprogramma bij De Leeren Lampe op www.stoppelburcht.nl.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.