apotheek gesetteld in het medisch centrum

Apotheek Het Raan heeft zich definitief gesetteld in het nieuwe medisch centrum in Raalte Noord. Dat delen de Raalter Apotheek en Apotheek Salland door middel van een huis-aan-huis brochure mee aan de bewoners van Raalte Noord. De twee apothekers gaan in medisch centrum Het Raan gezamenlijk verder.

De oude vestiging van de apotheek, in het kleine winkelcentrum van Raalte Noord, is dit jaar niet meer opengegaan. Alle klanten moesten tijdelijk naar het centrum. Maar vanaf heden kun je in Noord dus ook weer bij de apotheek terecht. Openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur. Bellen kan via 0572-346510, mailen kan naar info@raalterapotheek.nl. De officiële opening van het medisch centrum laat overigens nog even op zich wachten, want die staat pas gepland op vrijdag 22 februari van 19.00 tot 21.00 uur.