win een schaatscursus bij ijsbaan de scheg

Schaatsen op natuurijs in deze regio lijkt het voor het nieuwe jaar tóch niet meer te worden. Wat een geluk dat we dan een moderne kunstijsbaan in de buurt hebben. De ijsbaan van sport- en recreatiecentrum De Scheg in Deventer heeft de deuren voor recreanten namelijk al sinds 13 oktober geopend.

Maar wat blijkt, lang niet iedereen kan goed schaatsen. Daarom hebben De Scheg en Salland Centraal de handen ineen geslagen. Samen geven we een schaatscursus van vijf lessen weg. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het goede antwoord geven op drie simpele vragen, waarvan je het antwoord bovendien kan vinden op staging2.descheg.nl.

De winnaar wint een heuse schaatscursus norenschaatsen. De lessen zijn al wel heel gauw, namelijk in de tweede week van de kerstvakantie. Van woensdag 2 tot en met zondag 6 januari 2008 biedt De Scheg de cursus namelijk aan. De prijswinnaar wordt tijdens de vijfdaagse schaatscursus gevolgd. De Scheg maakt een verslag en misschien wel een video en foto’s. Die worden dan weer op Salland Centraal gepubliceerd.

Iedereen die ouder is dan zes jaar mag deelnemen aan deze prijsvraag. Op basis van vaardigheid en leeftijd deelt De Scheg de groepen namelijk in. Ook als je al goed kunt schaatsen mag je gewoon meedoen, je bent immers nooit te oud om te leren. Geef antwoord op onderstaande vragen en vul al je contactgegevens in, zodat we je kunnen bereiken mocht je gewonnen hebben? Deelname is mogelijk tot en met zondag 30 december 2007.

[url=http://staging2.descheg.nl/?PageId=207]Vraag 1[/url] – Hoe heet de cursus voor kinderen van 3-5 jaar op de kunstijsbaan?

[url=http://staging2.descheg.nl/?KUNSTIJSBAAN]Vraag 2[/url] – Wanneer is het winterpret op de kunstijsbaan?

[url=http://staging2.descheg.nl/?KUNSTIJSBAAN] Vraag 3[/url] – Hoe heet de vrijdagavond vol met schaatsactiviteiten voor jongeren vanaf 12 jaar op de kunstijsbaan?

Weet jij het antwoord op de vragen, stuur ze dan zo snel mogelijk op naar het e-mailadres van Salland Centraal. Vergeet ook niet je voornaam en achternaam, leeftijd, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres op te geven. Ook wil De Scheg graag weten of je akkoord gaat met video- en foto-opnames tijdens de cursus. De winnaar krijgt bericht, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.