weer niet de volle mep voor rohda raalte

Rohda Raalte heeft vandaag weer puntverlies geleden. Na de nederlaag van vorige week moest Rohda winnen om boven in de eerste klasse E mee te blijven draaien. Dit leek op papier een niet al te zware opgave.

Rohda begon slap aan de wedstrijd en kwam het eerste kwartier onder druk te staan. Na het kwartier leken de Raaltenaren wakker geschud en lieten ze zien dat ze het balletje aardig kunnen raken. Mede dankzij de wind, Rohda had namelijk de wind tegen de eerste helft, was het toch vrij lastig om gevaar te stichten voor het doel van Avanti.

In de tweede helft speelde Rohda met de wind mee, wat er voor zorgde dat de ploeg uit Raalte steeds beter ging voetballen. Het was eigenlijk wachten op de voorsprong, maar in plaats van die voorsprong kwam de ploeg op achterstand. In de 56e minuut vond Rik Reuver de binnenkant van het net voor Avanti. Desondanks bleef Rohda de bovenliggende partij en ging nadrukkelijker op zoek naar een doelpunt.

Rohda vond de doelpuntenmaker in de vorm van de fysieke en technische spits Jarno Heet. Na de 1-1 volgden er niet veel kansen meer voor beide partijen. Alleen het jonge talent Tom Bloo zag nog een mooi afstandsschot op de buitenkant van de paal belanden. Het bleef bij een gelijkspel. “Al met al twee punten laten liggen”, aldus Tom Bloo, die de wedstrijd bijna had beslist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.