wat is de mooiste koepel zeg het maar

Dinsdagavond weet Heino welke muziekkoepel er in de Hof van Rakhorst komt. Tot die tijd kun je nog stemmen. De keus bestaat uit drie opties. Maandag en dinsdag zijn ze nog te zien in de Rabobank in Heino. Althans, de tekeningen kun je dan zien. Wij hebben ze hier ook opgenomen.

De idee-aandragers zijn Anton Jonkman (Heino), Bert Bulthuis (Zwolle) en Jan Stapel (Raalte). Jonkmans muziekkoepel lijkt nog het meest op de oude koepel. Bulthuis (architect bij Sitec in Zwolle) maakte de grotachtige koepel onder het grasdak. Jan Stapels’ plan is op de foto als bouwtekening gepresenteerd.

De selectiecommissie: “Die van Anton Jonkman lijkt het meest op de oude koepel. Ook is gedacht aan opbergruimte. Bulthuis z’n ontwerp heeft heel veel respect voor de omgeving. Drie gebogen spanten die een dak van groen gras dragen. En die van Stapel heeft een moderne uitstraling met een dak dat aan stalen kabels aan twee masten hangt. Wat wil Heino? Een moderene koepel of meer als toen?”

Iedereen die er iets van vindt, mag het in de Rabobank op een papiertje schrijven. Dinsdagavond of woensdag horen we meer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.