Home / archiefcentraal / waardig afscheid voor wethouder jos elshof

waardig afscheid voor wethouder jos elshof

Voor Jos Elshof zit het karwei erop. Hij nam gisteren definitief afscheid van zijn functie als wethouder in de gemeente Raalte. Uiteraard ging dit niet ongemerkt voorbij. Meest opmerkelijk was de komst van ‘popstar’ Maaike. De Raaltese zong speciaal voor haar grote fan drie nummers. Elshof genoot zichtbaar.

Tijdens de receptie kregen alle inwoners van de gemeente – en natuurlijk ook alle andere belangstellenden – de gelegenheid om Elshof te bedanken en/of hem alvast succes te wensen bij zijn nieuwe functie als adjunct-directeur van Stichting Vrouwenopvang Overijssel in Zwolle. Elshof start officieel per 1 januari bij zijn nieuwe baan. Salland Centraal wenst hem daarbij in ieder geval veel succes.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.