Home / archiefcentraal / verhuisoperatie bws en het saalien geslaagd

verhuisoperatie bws en het saalien geslaagd

Sommige personeelsleden hadden de wintersport al besproken, maar verder waren vele personeelsleden van de corporaties Het Saalien en BWS Raalte vandaag in de weer met opruimen en verhuizen. De operatie is een gevolg van de fusie tussen beide Raalter corporaties, per 1 januari 2008.

Aangezien er nieuwe afdelingen en werkplekken zijn gecreëerd, was een verhuizing tussen de locaties Kerkstraat (BWS Raalte) en het Erf (Het Saalien) noodzakelijk. De verhuizing was goed voorbereid. Woordvoerder Henny Hutten kon donderdagmorgen al voor de lunchpauze concluderen dat de operatie als geslaagd kan worden bestempeld.

“Het was in deze tijd niet gemakkelijk om een verhuizer te vinden, maar het loopt op rolletjes. We hadden de verwachting dat we vrijdag de laatste spullen zouden moeten verhuizen, maar dat is vandaag al gelukt. We liggen dus een dag voor op schema. Nu kan iedereen de vrijdag en de maandag nog gebruiken om de werkplek verder in te richten”, aldus de coördinator, die zelfs de plattegronden van beide locaties heeft gebruikt.

“Het is niet alleen een kwestie van verhuizen, maar ook opnieuw inrichten. Er zijn nieuwe afdelingen in bestaande gebouwen, dus je moet goed kijken naar het aantal benodigde én beschikbare vierkante meters. Daar moet een goede afweging in worden gemaakt.” De nieuwe woningcorporatie is woensdag 2 januari vanaf 11.00 uur weer bereikbaar. Het nieuwe jaar gaat voor de medewerkers van start met een receptie in het Kulturhus van Raalte. Vanaf 11.00 uur kunnen huurders en potentiële huurders met al hun vragen terecht op de locatie Kerkstraat 3 in Raalte.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.