vandaag en gisteren ijspret op ijsbaan elshof

Gisteren werd er op een aantal plekken in de buurt geschaatst. Vandaag kon dat lang niet overal meer, maar de ijsbaan in Elshof was daar een uitzondering op. Volgens onze zegsvrouw was het een mooi cadeautje dat er een heel weekend geschaatst kon worden.

“Ondanks de verwachte dooi werd er ook vandaag geschaatst op de ijsbaan in de Elshof. Temidden van mistige weilanden trokken jong en oud hun rondjes. Dat er op de ijsbaan een dun laagje water stond, was te verwachten, maar leek niemand te deren. Dat er ook op de tweede dag van de kerstvakantie geschaatst kon worden, werd door iedereen als een klein kadootje beschouwd!”

We hebben foto’s van gisteren en vandaag. Ze zijn wel goed uit elkaar te houden. De heldere foto’s, zonder mist, zijn van gisteren. De mistige foto’s zijn die van vandaag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.