sp houdt ludieke actie in centrum raalte

“Ja, de andere partijen doen niks tegen zwerfafval, dus moeten wij het maar doen.” En daarom stonden er vanmiddag drie SP’ers met een rode container in het centrum van Raalte. “Een ludieke protestactie, zo kun je dit wel noemen”, zo zegt Harry van Kampen, raadslid van SP Raalte.

“In Raalte barst het van het zwerfafval, maar de andere partijen doen daar helemaal niets aan. We kunnen als enige partij niet veel beginnen. Door deze actie willen we een signaal afgeven.” Behalve het oprapen van zwerfafval stonden de heren er natuurlijk ook om mensen voor de partij enthousiast te maken.

“Het is alweer een jaar geleden dat er verkiezingen waren,” weet Van Kampen, “en in de tussentijd is er in onze partij veel gebeurd. Het is tijd om samen de schouders er weer onder te zetten.” Om te beginnen werd De Tribune, het blad van de SP, uitgedeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.