sinterklaas zorgt voor drukte in winkels

Het is een vertrouwd beeld. Rond feestdagen als Sinterklaas en Kerst is het erg druk in speelgoedwinkels. En daar is de Intertoys in Raalte geen uitzondering op. Rijen van zo’n twintig klanten is dezer dagen een vertrouwd beeld. Want er moeten natuurlijk nog wel even snel inkopen worden gedaan.

Opvallend druk is het bij de computergames. Kinderen, vooral jongens, vergapen zich aan de nieuwste spellen. Maar overal in de winkel, waar natuurlijk meer aanbiedingen zijn dan ‘normaal’, staan klanten. In de nauwe gangpaden levert de drukte soms wat ongelukkige situaties op, maar het is niet zo dat er niemand meer bij kan. Maar gezellig druk, ja, zo kun je het wel noemen.

En de meeste mensen nemen het voor lief dat er lang gewacht moet worden voordat er afgerekend kan worden. Want iedereen weet dat er mooie dagen op komst zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.