raalte mettingen is goed voor 3750 euro

Tijdens de traditionele sinterklaasmiddag van KansPlus heeft de Stichting Raalte Actief een cheque ter waarde van 3.500 euro overhandigd. Dit bedrag heeft de stichting opgehaald tijdens de sponsorfietstocht Raalte-Mettingen, die afgelopen september werd gehouden. Ruim driehonderd deelnemers fietsten ruim 140 kilometer voor het goede doel en reden zo een aanzienlijk bedrag bij elkaar.

Niet alleen de enthousiaste sporters zorgden voor een geslaagd evenement, ook vele vrijwilligers en sponsoren leverden een belangrijke bijdrage. Een speciale vermelding was er in Zaal Zwakenberg dan ook voor de Raalter Automobiel en Motorclub. Hun leden zetten zich in september belangeloos in voor de Sallandse afdeling van de vereniging van ouders met een geestelijk gehandicapt kind.

Of dat nog niet genoeg was kwam de motorclub zondag ook nog met een verrassing. De benzinevergoeding die de motorrijders kregen is volledig beschikbaar gesteld aan KansPlus. Naast de cheque van Stichting Raalte Actief, kon KansPlus dus ook nog een cheque van 250 euro in ontvangst nemen. De totale opbrengst kwam daarmee op 3.750 euro, gelijk aan het bedrag van twee jaar terug toen er werd gefietst voor het Rode Kruis.

Stichting Raalte Actief vindt het fantastisch dat het in staat is om een vereniging of stichting extra financiële middelen te kunnen stellen. En dat het daarbij bovendien nog eens een plezierige dag organiseert voor honderden fietsers is mooi meegenomen.

Ook KansPlus is erg dankbaar voor hun inzet en wilde gistermiddag alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren van harte bedanken. Dat deed zij middels een plakkaat, die overhandigd werd aan de voorzitter van Stichting Raalte Actief, Joop Smit. “KansPlus bedankt alle fietsers”, staat er op te lezen. Dezelfde tekst was tijdens de fietstocht Raalte-Mettingen ook al te lezen. Over twee jaar wordt er een nieuwe tocht georganiseerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.