Home / archiefcentraal / ook een baby verdient een massage

ook een baby verdient een massage

Carinova in Raalte start vrijdag 11 januari met een cursus waarin het masseren van baby’s (van zes weken tot negen maanden) centraal staat. Het moet een gezellige doe-cursus worden waarin de ouders meer inzicht in lichaamsstijl en ontwikkeling van de baby krijgen. Een docent met een babymassage-opleiding geeft aanwijzingen.

Een babymassage is een manier om via lichamelijk contact de relatie tussen ouder en baby te verbeteren. Het is zeer geschikt voor baby’s die veel huilen, voor overstrekte baby’s en baby’s met darmkrampjes. Maar sowieso vormt de massage voor iedere baby een prettige toevoeging op de dagelijkse verzorging.

Het is de bedoeling dat de baby al direct de eerste bijeenkomst meekomt. Er worden meteen verschillende massagetechnieken en babygymoefeningen geleerd. Verder leer je van alles over de ontwikkeling van de baby en hoe je de baby haptonomisch kunt dragen en tillen, zodat het voor de baby prettig aanvoelt.

De cursus is dus voor ouders met baby’s in de leeftijd van zes weken tot negen maanden. Opgave kan telefonisch via nummer 0900-8662 (lokaal tarief) of via www.carinova.nl. Kosten: 90 euro (leden Carinova Servicepakket 75 euro).

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.